Hej alla fantastiska kunder!

Efter 40 år i branschen känner vi här på JP Hästveda att det är dags att lämna över stafettpinnen. Vi har haft samarbete med Eurofins inom många områden genom åren, därför känns det naturligt att låta Eurofins ta över.

Eurofinns Food & Feed Testing Sweden AB har förvärvat JP Hästveda Trikinlaboratorium.

” – Vi ser en stor möjlighet att utveckla vårt erbjudande kring trikinanalyser och övrig provtagning, säger David Gustafsson, områdeschef på Eurofins. JP Hästveda har gjort ett fantastiskt jobb och vi har för avsikt att ge kunderna samma goda service.”

Vi, Jenny & Peter lämnar över verksamheten till Eurofins 1 Juni 2023, verksamheten införlivas då i Eurofins.

Har ni trikinkitt från oss hemma eller använder egna kuvert går det bra att skicka prover till oss som vanligt på vår box adress eller med svarskuvert, enda skillnaden blir att analysen utförs hos Eurofins efter 1 Juni 2023.

Hälsningar Jenny & Peter